Werkplaats

Ook voor alle banden en wielen en wielstanden bent u bij ons op het juiste adres. Zo hebben we de nieuwste balanceer machine om elke trilling die bij de wielen vandaan komt weer in het juiste balans te brengen. We hebben ook een nieuwe de-monteer machine om de banden op een eenvoudige manier op de stalen of lichtmetalen velg te monteren zonder lak beschadiging te veroorzaken.

Van 10" tot 23" velg diameter, RUN FLAT TIRE en Ultra High Performance is geen enkel probleem. Bij een klein afwijking in de wielophanging zijn er voor u banden grote gevolgen aangaande de buiten normale slijtage van de banden.Hier hebben wij de luxe vierpunt uitlijn apparatuur voor in huis.

De speciale rubbersamenstelling en het aangepaste profiel van de winterbanden die wij leveren zorgen voor betere grip op een besneeuwd, glad of nat wegdek, de verschillen met de zomerbanden zijn duidelijk aantoonbaar. Daarom is het toch wel aan te bevelen om bij temperaturen onder de 7°C winterbanden te laten monteren, dit is gewoon mogelijk op de velgen die nu onder uw auto zitten. Of het nu stalen of lichtmetalen velgen zijn monteren kan altijd!